1. Sund fornuft på nordjysk

Preben Bang Henriksen

Venstre

2. Jeg holder en ordentlig tone i debatten

Preben Bang Henriksen

Venstre

3. Samarbejde over midten, tak

Preben Bang Henriksen

Venstre

12 problemstillinger, der skal gøres noget ved

 1. Grundig advokat-undersøgelse af statsministerens rolle i mink-sagen. Der er ingen grund til at behandle sagen anderledes end Støjberg-sagen.
 2. Forsvarsarbejde – og andet statsligt arbejde – skal ikke sendes udenlands, når det lovligt kan udføres af danske virksomheder, herunder på nordjyske værfter.
 3. Igangsætning af 3. Limfjordsforbindelse senest i 2024. Byggeperioden anslås til at vare 7 år – trafikken sander til hver dag.
 4. Ny og retfærdig fordeling af Statens kunst-støtte. Støtten fordeles i dag skævt. Eks. modtager Skagens Museum en tyvendedel af Arken i Ishøj.
 5. Flere patruljevogne og landbetjente. Tryghed morgen, middag, aften og nat. Indbrud, overfald og vanvidskørsel skal standses.
 6. Hårdere straffe for grov mishandling. Forsøg på afklipning af et offers legemsdele skal straffes væsentligt hårdere end fængsel i 2-3 år (og prøveløsladelse efter 2/3 tid!) Svenske tilstande hører hjemme i Sverige.
 7. Flere læger og lægestuderende til Nordjylland. Om nødvendigt bør lægernes honorering i yderområder gøres mere attraktiv.
 8. Slut med vanvittige ventetider i sundhedsvæsenet. En regional udligningspulje skal sikre at ventetiderne i Nordjylland ikke er anderledes end i København.
 9. Parkeringsselskabernes adfærd skal reguleres. Flere og flere oplever helt urimelige P-møder. Bilisternes retsstilling skal sikres.
 10. Ventetiden ved domstolene skal ned. Retssager skal hverken vare 2 eller 4 år. Det er en hån mod retssikkerheden for både virksomheder som borgere.
 11. En ordentlig tone i debatten - uden evindelige skænderier, mudderkastning og tilsvining af modparten.
 12. Nordjyske værdier i Folketinget. Jeg bor i Nordjylland. Jeg har altid boet i Nordjylland - og jeg har faktisk ikke tænkt mig at flytte!

Link til flyer

 

Det er sund fornuft på nordjysk

En ordentlig TONE i debatten uden evindelige skænderier, mudderkastning og tilsvining af modparten

Læs mere...

Kandidat i Aalborg Nord

Du har mulighed for at stemme på mig i hele Nordjyllands Storkreds, det vil sige fra Skagen til Hobro og fra Thisted til Hals.

Læs mere...

Ultimate Web